fbpx

У Франківську випускники навчально-консультативного пункту врочисто отримали дипломи. ФОТО

Суспільство 11:32, 31.10, 2015

З випуском слухачів НКП м. Івано-Франківськ навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ привітав начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов.

Урочисті збори з цієї нагоди відбулися в Івано-Франківському міському центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери. Передусім присутні хвилиною мовчання вшанували працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, а кращі випускники поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Віктор Шкутов вручив 23 спеціалістам-юристам, які вже є працівниками органів внутрішніх справ, дипломи та побажав їм подальшого професійного зростання. "Ця визначна для вас подія за часом майже збігається з початком діяльності Національної поліції, для роботи у якій потрібні молоді люди з високим рівнем знань та морально-ділових якостей. Тож бажаю вам успіху та чекаємо від вас позитивних результатів", – зазначив очільник прикарпатської міліції.

Випускників також привітали завідувач НКП м. Івано-Франківськ навчально-наукового інституту заочного навчання НАВС Павло Питльований, головний отаман Прикарпатського козацького округу Всеукраїнського громадського об’єднання "Українське реєстрове козацтво" Михайло Смачило, а пісенний дарунок їм подарував голова ради ветеранів УМВС в області, Заслужений артист України Володимир Коваленко.

Спільною молитвою присутні на урочистостях попросили для випускників Божого благословення на добру службу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: