fbpx

У Франківську визначили чемпіонів Гімназіади України 2018 року з боксу

Спорт 21:47, 07.03, 2018

З 26 лютого по 4 березня цього року до Івано-Франківська завітали представники 22 областей, які у чесних поєдинках виборювали звання чемпіонів з боксу.

Найкращі спортсмени-школярі України 6 днів боксували на рингах Івано-Франківського коледжу фізичного виховання НУФВСУ. За підсумками змагань були визначені чемпіони та призери Гімназіади України 2018 року з боксу, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Серед інших у цих змаганнях взяли участь спортсмени з нашої області, а саме представники Долинщини, Снятинщини, Коломийщини, Надвірнянщини, Тисменицького району та м. Івано-Франківська. 
Золоті медалі Гімназіади у своїх вагових категоріях вибороли юніори Ілля Вінтоняк (м. Надвірна) 54 кг (тренер Тарас Вінтоняк); Юрій Ваків (м. Долина) 75 кг (тренер Володимир Музальов); Азот Кочарян (м. Снятин) +85 кг (тренер Олександр Івлєв); Вікторія Фабуляк (м. Івано-Франківськ) 48 кг (тренер Василь Кондрат); Оксана Яремина (м. Івано-Франківськ) 54 кг (тренер Віктор Поляков); Юлія Гончаренко (м. Івано-Франківськ) 57 кг (тренер Сервін Сулейманов); Анжела Кварцяна (м.Івано-Франківськ) 80 кг (тренер Сергій Данилів).
 
Окрім індивідуальних, було визначено загальнокомандні місця, де спортсмени-школярі Івано-Франківської області вибороли абсолютну першість та звання чемпіонів Всеукраїнської Гімназіади з боксу і були нагороджені кубком Комітету з фізичної культури та спорту Міністерства освіти та науки України. 
Цей чемпіонат був одним із останніх етапів підготовки та відбору збірної команди України до Всесвітньої гімназіади, яка пройде у травні цього року в м. Маракеш (Марокко).
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: