fbpx

У Франківську визначили найкращого слюсаря з ремонту автомобілів серед учнів ПТУ

Суспільство 16:08, 25.04, 2018

23 квітня у приміщенні Івано-Франківського професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва відбувся фінальний етап міського конкурсу з визначення найкращого слюсаря з ремонту автомобілів серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста.

У конкурсі взяли участь десятеро майбутніх слюсарів, учнів Івано-Франківського професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва та Вищого професійного училища № 13, інформує прес-служба МВК.

Після виконання завдань теоретичного туру конкурсанти перейшли до виконання практичних завдань: встановлення запалення автомобіля і регулювання запалення, регулювання підшипників маточини коліс автомобіля ЗИЛ-130, регулювання системи гальм з приводом, а також виготовлення гайки з кругляка.

Ознайомитись з професійним вмінням молодих спеціалістів прийшли роботодавці, яким дуже потрібні робітничі кадри, зокрема слюсарі-ремонтники. Оцінювало результати роботи конкурсантів спеціальне журі.

За результатами конкурсу призові місця розподілились наступним чином: І місце – Денис Андрусяк (професійний ліцей автомобільного транспорту і будівництва), ІІ місце – Олег Юрчак (ВПУ №13), ІІІ місце – Богдан Жураківський (ВПУ №13).

Переможці та всі учасники конкурсу нагороджені дипломами та цінними подарунками. Нагороди вручила начальник управління праці Наталія Дмитраш, яка побажала конкурсантам наснаги та подальших перемог та зазначила, що професія, яку обрали молоді люди, є досить затребуваною і необхідною для нашого міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: