fbpx

У Франківську визначили найбільш проблемні маршрути

Суспільство 09:33, 07.02, 2017

В Івано-Франківську з 30 січня по 5 лютого провели моніторинг громадського транспорту.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в МВК. Працівники Управління транспорту і зв'язку зробили погодинний моніторинг – на контрольних точках в певну годину. Якщо водій тікав з маршруту чи не доїхав до кінцевої зупинки, не встиг кластися у відведений час, то не був відображений у звіті.

Представник УТіЗ розповів, що постійно найбільш проблемними маршрутами виявилися 26, 46 та 47, та додав, що 26, 46 та 29 маршрути не працююють у вихідні дні за графіком.

Решта маршрутів на вихідні "випускають" на лінії половину кількості транспорту від тієї, яка їздить у робочі дні.

Узагальнений звіт можна побачити на сайті Dozor.

"Я вчора провів власне дослідження – 21, 22, 28 маршрути стали краще ходити, як і 30 та 38, – зазначив міський голова Руслан Марцінків. – Дуже зле 29, 26а, 36, 46, 47, 49. Треба визначатися, може, переглянути, якщо якихось не треба – внести зміни. Не дуже добре ходять 27, 34а, 31. В Микитинці та Вовчинець після 21 год. добратися нічим, треба підсилити напрямки. 40, 41 ходять з перебоями – один день до вечора, інший день – сходять з маршруту раніше. Так само 41, 46. Треба знову збирати перевізників".

Заступник міського голови Микола Вітенко зазначив, що виконає це доручення. 

"Тих перевізників, чиї маршрути добре обслуговуються, треба відзначити. А з тими, у кого зле, будемо розривати тендери", – запропонував мер.

Директор КП "Електроавтотранс" Віталій Голутяк зауважив, що в тролейбусному депо бракує водіїв попри те, що є транспорт. 

"Зарплата 5-8 тисяч гривень, але немає охочих", – зазначив директор КП.

Мер доручив розмістити відповідне оголошення про найм на роботу водіїв тролейбусів у КП "Елктроавтотранс" на бордах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: