fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • У Франківську визначилися переможці шкільного турніру з футзалу: 80 тисяч призових виграли учні ЗОШ №10. ФОТО

У Франківську визначилися переможці шкільного турніру з футзалу: 80 тисяч призових виграли учні ЗОШ №10. ФОТО

Спорт 18:13, 29.03, 2018

25 тисяч гривень призових виграли учні ЗОШ №2, а учні школи №7 - 15 тисяч гривень.

В Івано-Франківську відбулися фінальні матчі та урочисте закриття "Кубку міського голови та НФК "Ураган", інформує прес-служба НФК "Ураган".

Фінальний день розпочався з матчу "Бронзової ліги", в рамках якої за 15 000 гривень призових "Укрексімбанку" боролася ЗШ №7 та Крихівецька школа. Сильнішою виявилася ЗШ №7, яка забезпечила собі впевнену перевагу – 6:1 і головний трофей.

Далі в боротьбу включилися команди "Срібної ліги" – ЗШ №2 та СШ №1, у підсумку іменита перша школа не змогла вистояти проти мотивованої ЗШ №2, котра переконливо обіграла суперника з рахунком 9:1. Справжнім героєм фіналу став Богдан Редушко, котрий "розписався" у воротах СШ №1 сім разів.

Особливо гаряче було на спортивному майданчику під час батлу "Золотої ліги" між найсильнішими командами проекту. Двобій між дворазовим чемпіоном ЗШ №10 та СШ №11 видався справді запеклим. СШ №11 докладала всіх зусиль, щоб вперше здобути Кубок, а ЗШ №10, звісно, хотіла підтвердити своє чемпіонство. Останній це вдалося. Мінімальна перевага – 2:0 таки дала змогу вихованцям 10-ї школи знову тріумфувати і втретє поспіль підняти над головою головний трофей.

Не залишилися без уваги і найкращі футзалісти сьомого шкільного турніру з футзалу. Засіданням колегії тренери визначили переможців у таких номінаціях:

Найкращий бомбардир "Бронзової ліги Укрексімбанку" – Арсен Гарасимчук, ЗШ №21 (22 голи)
Найкращий бомбардир "Срібної ліги" – Богдан Редушко, ЗШ №2 (14 голів)
Найкращий бомбардир "Золотої" ліги" – Мирослав Романюк, ЗШ №10 (11 голів)
Найкращий гравець "Бронзової ліги Укрексімбанку" – Степан Гобрей, ЗШ №7
Найкращий гравець "Срібної ліги" – Максим Басараб, Українська гімназія №1
Найкращий гравець "Золотої" ліги" – Сергій Ткачук, СШ №11
Гравець-відкриття турніру – Олег Корнукий, ЗШ №26
 
Відзначили і найкращого тренера змагань – Олександра Єжова (ЗШ №10), який отримав подарунковий сертифікат від готельно-ресторанного комплексу "Villa Billa". У спеціальних номінаціях від Інституту вертебрології та реабілітації були відзначені вчителі фізичного виховання СШ №11 і ЗШЛ №23 Дмитро Фурик і Володимир Бучинський.

Однак найбільш очікуваним став подарунок для тріумфаторів – кубки-красені та сертифікати на 80 000, 25 000 та 15 000 гривень призових для ЗШ №10, ЗШ №2 та ЗШ №7 відповідно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: