fbpx

У Франківську визначили переможців шкільного турніру з футзалу

Спорт 14:10, 01.04, 2019

Вчора на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулися фінальні ігри шкільного турніру з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган".

У фіналі бронзової ліги боролися команда ЗШ №22 та команда ПШ "Пасічнянська", перемогу здобула команда ЗШ №22, у срібній лізі перемогу над командою ЗШ №15 здобула команда СШ №5, повідомили у міському Департаменті освіти і науки.

У золотій лізі вчетверте поспіль за перемогу боролася команда ЗШ №10, суперником якої була команда СШ №11. У наполегливій боротьбі перемогла команда ЗШ №10.

Після фінальних ігор відбулося урочисте закриття шкільного турніру з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" серед учнів (5 класи і молодші) закладів загальної середньої освіти.

Команди-учасниці змагань нагороджені сертифікатами учасників й отримали футзальні м’ячі, спортивні сумки та форму для занять, а команди-переможниці – перехідними кубками, медалями та грошовими винагородами у сумі 15 тисяч гривень у бронзовій лізі, у срібній лізі – 25 тисяч гривень, у золотій – 80 тисяч гривень для покращення матеріально-спортивних баз ЗШ №22, СШ №5 та ЗШ №10.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: