fbpx

У Франківську за 163 тисячі гривень покажуть виставу київського театру "Всі мої сини"

Культура 18:56, 03.01, 2019

В Івано-Франківську на організацію на проведення вистави "Всі мої сини" витратять 163 200 гривень.

Таке рішення сьогодні, 3 січня, прийняв виконавчий комітет, пише Галицький кореспондент.

У проекті рішення зазначається, що 75 тисяч коштуватимуть послуги Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, а 32 тисячі – оренда приміщення Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка. Також 25 тисяч витратять на проживання, 24 тисячі – на харчування і п’ять – на транспортні послуги. Ще у тисячу обійдуться квіти.

Виставу покажуть 22 січня о 19 годині.

Як розповіла директор департаменту культури Надія Загурська, наразі невідомо, чи вхід буде за запрошеннями. Це вирішать згодом.

Довідково: Сюжет п’єси засновано на реальних подіях. Історія сімейної драми американського драматурга, лауреата Пулітцерівської премії Артура Міллера ще раз стверджує всесвітній закон: "Ніщо в житті не минає без наслідків". Родина чекає з війни зниклого безвісти сина, майже втративши надії. Зникнення молодого льотчика виявляється результатом фатальної помилки його ж батька, який постачав браковані комплектуючі до військових літаків. Справжня любов між нареченою зниклого льотчика і його молодшим братом піддається осуду як ганебна.

У п’єсі істина родинних відносин підміняється спрагою наживи, а наслідки цієї підміни виявляються незворотними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: