fbpx

У Франківську за два мільйони освітять дитсадки і школи. ВІДЕО

Суспільство 18:45, 06.04, 2017

Комунальники взялися за освітлення міських шкіл та садочків. Наразі електромонтажні роботи ведуться на території ДНЗ "Гуцулочка". Незабаром дитсадок освітлюватимуть 9 тридцятиватних ЛЕД-ламп.

Дитсадок "Гуцулочка" відчинив свої двері ще на початку 70-х років. За цей час жодного капремонту заклад не бачив, стверджує завідувачка Світлана Головенко. Попри це мами скаржаться, що ввечері забирати дитину іноді лячно. Адже навкруги багатоповерхові забудови, інформує ТРК "Вежа".

Освітлення подвір’я "Гуцулочки" обійдеться у 60 тисяч гривень. Загалом на Програму освітлення навчальних закладів в Івано-Франківську виділено майже 2 мільйони гривень. До переліку включено 18 шкіл та садків.

Паралельно із "Гуцулочкою" освітлення монтують і на території 33-го ДНЗ. Встановити електроопори і змонтувати світильники комунальники обіцяють до Великодніх свят. У мерії кажуть, розглядають будь-які пропозиції навчальних закладів щодо освітлення їхніх територій. Для включення в Програму дирекції шкіл, депутатові від цього округу чи батьківському комітетові варто звернутися до галузевого Департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: