fbpx

У Франківську за оренду землі фізичні особи сплатили 1,6 млн. гривень, а юридичні – 7,5 млн. гривень

Економіка 10:02, 20.05, 2014

Цього року управління земельних відносин міськвиконкому Івано-Франківської міської ради уклало 44 договори оренди та додаткових угод на загальну суму 3,7 млн. гривень та площу майже 30 га. Про це на апаратній нараді міськвиконкому повідомив начальник управління Кирило Обладан.

Так, станом на 1 травня управління земельних відносин має 723 договори оренди землі на суму майже 22 млн. гривень та на загальну площу 213 гектарів.

За словами Обладана, станом на 1 травня забезпечено процедуру продажу трьох орендованих земельних ділянок площею понад півгектара та двох земельних ділянок площею 25 арів з аукціону. Таким чином, на початок травня до міського бюджету управління забезпечило надходження від орендної плати за землю юридичними особами 7,5 млн. гривень, що майже на 580 гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Від орендної плати за землю фізичні особи сплатили 948 тис. гривень, від продажу земельних ділянок – 1,635 млн. гривень, в тому числі 222 тисяч гривень надійшло від аукціону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: