fbpx

У Франківську за участю посла Швеції запустили нову лінію виробництва пральних машин. ФОТО

Економіка 16:15, 01.08, 2018

Сьогодні на заводі Electrolux в Івано-Франківську запрацювала нова лінія виробництва вузьких пральних машин Electrolux PerfectCare. Участь в урочистостях взяв посол Швеції в Україні Мартін Хаґстрьом. Разом з директором представництва Electrolux в Україні Олександром Кузиком оглянули виробництво.

"Я щасливий бути тут і побачити результати нашої кооперації. Швеція дуже зацікавлена, щоб розвивати торгові відносини, бізнес і інвестиції. Шведські інвестори дивитимуться на результат, щоб зрозуміти перспективи. Останні роки ми маємо хороший експорт з України до Швеції. Впевнений, що ця фабрика відіграла важливу роль в експорті. Ми хочемо збільшувати обмін товарами між країнами",  сказав Мартін Хаґстрьом.

1

Виробничий процес на заводі Electrolux побудований за міжнародними стандартами та вся техніка перевіряється на відповідність до вимог міжнародної системи контролю якості. Техніка користується популярністю не лише в Україні, а й у країнах Європи. 65% продукції йде на експорт.

2

В Івано-Франківську завод працює з 2011 року. Загальний обсяг інвестицій у завод – більш як 20 млн євро. Працюють понад 250 осіб. Спеціалізується на виробництві вузьких пральних машин з горизонтальним завантаженням. Протягом останніх кількох років на заводі створили понад 500 тисяч пральних машин під брендами Zanussi та Electrolux.

Велику уваг уна підприємстві приділяють техніці безпеки. Так, протягом останніх трьох років на виробництві не було жодного випадку травматизму, що є одним із найкращих показників серед заводів Electrolux у Європі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: