fbpx

Шалено і ніжно: у Франківську запалила DagaDana. ФОТО, ВІДЕО

Культура 20:19, 05.05, 2017

Польсько-український гурт виступив на сцені фестивалю "Карпатський простір".

У середмісті Франківська в рамках фестивалю "Карпатський простір" виступив добре відомий франківцям гурт DagaDana. У складі гурту виступає франківчанка Дана Винницька. 

Музиканти DagaDana в своїй творчості поєднують сучасну електронну музику з елементами джазу. Джерелом натхнення для музикантів стають звуки музики з етнічних музичних майстерень, роздуми над книгами, спілкування з друзями і у сімейному колі.

Філософія музикантів полягає в тому, щоб зустрітися і обмінятися музикою та мистецтвом з усім світом, бути в світі "послами" польської та української культури. Виступають музиканти в різних країнах світу.

Сплетіння джазу, фольку та електроніки творять неповторний стиль групи. Теплі вокалізи, трансформація голосу на живо, сміливі пластмасові звучання, трансовий контрабас, також використання дитячих музичних інструментів – це рецепт DagaDana для доброго концерту.
Транскультурний проект буде цікавим тому, хто хоче відкрити для себе феномен української душі – шаленої і ніжної водночас, відзначають самі музиканти.

Група співпрацює з Hmad ait Ibrahim (Morocco), Frank Parker (USA), AIYS Song (China), Hasibagen (China), Becaye Aw (Senegal).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: