fbpx

У Франківську запустили п'ятий комунальний маршрут. ФОТО

Суспільство 13:26, 06.05, 2019

Минулого року до Дня міста стартував перший автобусний маршрут №27. А сьогодні з цієї ж нагоди на вулиці Івано-Франківська виїхав уже п'ятий маршрут № 40К "24 Серпня – Довженка (АС-3)".

Маршрут №40 охопить вулиці, які досі не були сполучені комунальним транспортом. Йдеться, зокрема, про вулиці Довженка та Чорновола, повідомляє прес-служба міського голови Руслана Марцінківа.

"За рік ми показали направду колосальний результат. Адже зараз автобусний парк "Електроавтотрансу" налічує 42 машини. Це велика перемога, адже комунальний транспорт – це комфортно, надійно, дешево і соціально виправдано. Ми продовжуємо свою роботу і тепер хочемо сконцентрувати увагу на тролейбусах. Вже цього року очікуємо 29 нових "рогатих" за угодою з ЄБРР", – прокоментував Руслан Марцінків.

Про те, щоб комунальний маршрут охопив БАМ та Військове містечко клопотали депутати міськради Сергій Абрам’як, Мар’ян Вагилевич та Андрій Грималюк.

"Майже на кожному депутатському прийомі до нас зверталась громада стосовно комунального сполучення до цих мікрорайонів. Тому це наша спільна перемога", – зазначив Грималюк.

Директор КП "Електроавтотранс" Віталій Голутяк розповів, що в робочі дні на маршруті №40К працюватиме 8 великогабаритних автобусів (у пікові години). Схема та графіки руху доступні на сайті. Вартість проїзду незмінна для комунальних автобусів – 4 гривні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: