fbpx

У Франківську засновники YouControl запросили журналістів та громадських активістів до співпраці

Суспільство 12:51, 13.12, 2016

Інформаційно-аналітична платформа YouControl надає журналістам та громадським активістам, які проводять розслідування та публікують їх у ЗМІ, безкоштовний доступ до системи.

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську розповів засновник YouСontrol Сергій Мільман.

"Кожна структура бізнесова залишає за собою інформаційний слід, який можна охарактеризувати дуже якісно. І корупція не виникає раптово, вона виникає як зв'язок між органами влади чи державними службовцями і бізнесом. Ми надаємо журналістам можливість прослідкувати ці корупційні ознаки за допомогою платформи YouControl", – повідомив Мільман.

Також представники YouControl  проводять безкоштовне навчання для журналістів, як користуватися системою.

"Ви можете звертатися на гарячу лінію, якщо у вас виникають запитання, крім того, ми робимо спільні розслідування з журналістами, якщо, наприклад, для розслідування потрібно більше аналітики",  каже засновник YouСontrol.

За його словами, за допомогою системи YouСontrol проведено вже більш як тисячу журналістських розслідувань.

Нагадаємо, YouControl – інформаційно-аналітична платформа, що у зручному форматі дозволяє ознайомитись з інформацією із понад 30 державних реєстрів, а також аналітикою щодо фінансових показників, зовнішньоекономічної діяльності, зв’язків між власниками, директорами тощо. Окрім створення потужного інструменту економічної безпеки для бізнесу, реалізує ще некомерційний напрямок задля покращення економічного середовища України. У межах цієї місії YouControl відкриває доступ безкоштовно для представників медіа. Також платформа проводить заходи для сприяння медіа у викритті корупції та проведенні розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: