fbpx

У Франківську засудили тренера з бойових мистецтв, який грабував неповнолітніх

Суспільство 13:58, 23.10, 2018

Івано-Франківський міський суд виніс вироки двом 20-річним молодикам. Їх обвинувачували у крадіжках та грабежах.

Один із підозрюваних працював інструктором обласної федерації УШУ. Впродовж тривалого часу він грабував неповнолітніх жителів Івано-Франківська. Чоловік діяв за стандартною схемою: входив у довіру до потерпілих, а потім під приводом здійснення телефонного дзвінка просив у них телефон. Після чого втікав із місця події.

За такою нехитрою схемою підозрюваний викрав п’ять мобільних телефонів та золотий ланцюжок з хрестиком.

Згодом обвинувачений зі своїм спільником, який є військовослужбовцем, вчинив ще декілька злочинів, іформує прес-служба суду.

Спочатку чоловіки викрали 1500 гривень з магазину. За місяць чоловіки відпочивали у квартирі свого знайомого, звідки підозрюваний військовослужбовець викрав ноутбук господаря.

У судовому засіданні підозрювані свою вину визнали і просили суд суворо їх не карати. Перший із підозрюваних також назвався учасником бойових дій, проте свій статус підтвердити не зміг.

Дослідивши всі матеріали справи, оцінивши надані докази та заслухавши сторони, Івано-Франківський міський суд ухвалив:

  • жителя села Угринів Тисменицького району, 1998 року народження, який працює інструктором обласної федерації УШУ, засудити до трьох років обмеження волі;

  • жителя села Угринів Тисменицького району, 1998 року народження, який є військовослужбовцем ЗСУ, суд засудив до покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю два роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: