fbpx

У Франківську затримали чернівчанина, який купляв "Айфони" за фальшиві гроші

Суспільство 11:51, 15.04, 2016

Працівники управління захисту економіки в Івано-Франківській області затримали 29-річного жителя Чернівців, який купляв у мешканців Франківська мобільні телефони за фальшиві гроші.

Чоловік підшукував осіб, які продавали мобільні телефони марки "Іphone 4s", та при зустрічі пропонував розплатитись за телефон в іноземній валюті, а саме 100 євро двома купюрами по 50 євро. Тільки через деякий час ошукані громадяни розуміли, що отримали підроблені купюри, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Оперативники УЗЕ вказаного зловмисника затримали "на гарячому" при спробі здійснення чергової оборудки зі збуту фальшивих грошових коштів у центрі Івано-Франківська. До цього останній встиг у таких спосіб заволодіти мобільними телефонами щонайменше трьох громадян.

Слідчими Івано-Франківського ВП ГУ НП України в Івано-Франківській області розпочато кримінальне провадження та оголошено зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 199 та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування Івано-Франківським міським судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинені дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: