fbpx

У Франківську спецпризначенці затримали чоловіків, які продавали в аптеки і лікарні неякісний спирт. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:05, 04.05, 2019

Зловмисники продавали етиловий спирт аптекам і медзакладам області. Затримані виготовляли і розливали спирт в антисанітарних умовах, а громадяни не знали, що саме купували.

Сьогодні правоохоронці затримали трьох мешканців Івано-Франківська (віком від 25 до 30 років), які півроку незаконно збували етиловий спирт в аптеках та в медичних закладах Прикарпаття і сусідніх областях, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

Операція із затримання відбулася в ході раніше розпочатого кримінального провадження за п. 2 ст. 321-1 (Фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. 

Затримані розфасовували спирт в одному із гаражних кооперативів в Івано-Франківську. Спирт, який використовували люди для дезінфекції, зловмисники розливали в антисанітарних умовах та без спеціального обладнання. Громадяни, надіючись, що це справжній медикамент, купляли його в аптеках.

Осіб взяли на гарячому, коли вони переправляли в іншу область 200 ящиків, в яких було 10 тисяч пляшечок етилового спирту. Додамо, двоє із них судимі за майнові злочини. Осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: