fbpx

У Франківську затримали підозрюваного у семи крадіжках

Суспільство 14:12, 19.04, 2016

За підрахунками, загальна сума збитків, яких зазнали потерпілі франківці від дій зловмисника, складає близько півтора десятка тисяч гривень.

У незаконному доробку 23-річного франківчанина цілий ряд крадіжок, вчинених впродовж тривалого часу. А викрадав він усе, що попадало в поле зору: велосипеди, дитячі коляски, мобільні телефони, електроінструменти тощо. Зазвичай зловмисник використовував ситуацію, коли за майном ніхто не наглядав, підприємливий молодик прибирав до рук чуже. З-під магазину поцупив велосипед "ФордБластер", поки власник здійснював покупки, на речовому ринку викрадав електроінструменти, скориставшись відсутністю продавця, в приміщенні кафе – мобільний телефон, залишений відвідувачем на барній стійці, з-під торгового центру – дитячий візок вартістю біля 7000 гривень та ін. Як з’ясувалося, злочинне ремесло приносило йому дохід, адже крадене він успішно продавав, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі за чотирма фактами зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження. Проводиться слідство.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: