fbpx

У Франківську затримали жінку, яка крала верхній одяг у лікарні

Суспільство 17:43, 29.01, 2016

До поліції звернулася 26-річна жителька Івано-Франківська, яка повідомила, що із приміщення Івано-Франківської лікарні невідома особа викрала її особисті речі. Пізніше до поліції звернулася ще одна потерпіла з подібного приводу – в лікарні пропав її верхній одяг.

Подія трапилася наприкінці грудня минулого року. З лікарні вкрали куртку-пуховик. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Встановили, що до крадіжки причетна 29-річна мешканка Тисменицького району, повідомляють в ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як стало відомо, жінка заходила до лікувального закладу, бачила, що за її діями ніхто не спостерігає, і крала чуже майно. Проте невдовзі її затримали правоохоронці. Викрадені речі повернули заявникам. Як в подальшому пояснила сама зловмисниця, вона безробітна, коштів на прожиття не мала і таким способом вирішила збагатитись.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: