fbpx

У Франківську затримали жінку, яка намагалась викрасти з супермаркету піну для гоління

Суспільство 00:29, 04.01, 2016

Цими вихідними під час виїзду на спрацювання тривожної сигналізації в одному з продовольчих супермаркетів Івано-Франківська працівники поліції охорони затримали жінку, яка намагалась скоїти крадіжку.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що крадійка – 35-річна відвідувачка супермаркету. Виявилося, що жінка, скориставшись великим скупченням людей біля касового апарату, почала ховати до своєї сумки плитки шоколаду та піну для гоління. Однак злочинні дії помітила охоронці супермаркету та натиснули «тривожну» кнопку сповіщення поліції охорони, пише КУРС з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області

Поліцейські охорони затримали зловмисницю та доставили її до Івано-Франківського відділу поліції – для з’ясування обставин події. До слова, сума вкрадених товарів склала близько 260 гривень.

Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінального провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: