fbpx

В Івано-Франківську затвердили бюджет на 2018 рік

Економіка 14:16, 15.12, 2017

Бюджет Івано-Франківської міської ради на 2018 рік становить 3,15 млрд гривень.

Сьогодні депутати міської ради Івано-Франківська затвердили бюджет на 2018 рік. Депутати затвердили доходи міського бюджету у сумі 3,15 млрд  грн. Видатки – у сумі 3,25 млрд грн.

Резервний фонд міська рада затвердила у розмірі 1 млн грн.

У захищених видатках депутати затвердили: оплату праці працівників бюджетних установ; нарахування на заробітну плату; придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів; забезпечення продуктами харчування; оплату комунальних послуг та енергоносіїв; обслуговування боргу міського бюджету у частині виплати відсотків за зобов’язаннями та оплати послуг по них; поточні трансферти населенню; поточні трансферти місцевим бюджетам; заходи, пов’язані з обороноздатністю держави, що здійснюються за рахунок коштів резервного фонду міського бюджету.

На реалізацію міських програм у бюджеті передбачено 131,3 млн грн.

За рахунок коштів міського бюджету кухарі та інструктори з фізкультури в дошкільних навчальних закладах отримуватимуть надбавку за складність, напруженість у роботі в розмірі 50% до посадового окладу; музичні керівники – в розмірі 25%.

У бюджеті також прописали, що комунальні підприємства будуть виконувати роботи з ремонту житлового фонду, зокрема утеплення стінових панелей, за умови співфінансування з міського бюджету на 80%.

Розпорядники коштів міського бюджету всі закупівлі від 50 тис. грн, як і цього року, повинні проводити через систему ProZorro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: