fbpx

У Франківську завершився Кубок міського голови з футболу 2019

Спорт 13:41, 25.02, 2019

У неділю, 24 лютого, на "Хет Трик Арені" завершився другий за ліком футбольний турнір на кубок міського голови Івано-Франківська.

У цьогорічному турнірі взяли участь 8 колективів із Західної України. Зокрема, це першолігове «Прикарпаття», друголігові «Калуш», «Минай», «Буковина» та «Верес», а також 19-річні команди «Ніка-05» та «Прикарпаття» і представник аматорського чемпіонату – «Агронива» (Чортків), інформує прес-служба МВК.

Основною метою турніру стало те, що команди повинні були зіграти по 5 спарингів, адже це один з етапів підготовки до нового сезону. За підсумками матчів на груповому етапі до півфіналу Кубку вийшли «Калуш» та «Минай», а з групи Б – «Прикарпаття» та «Верес». У півфіналі господарі турніру команда «Прикарпаття» зіграла внічию 2:2 із «Минаєм», а в серії післяматчевих пенальті поступилась місцем у фіналі саме представникам Закарпаття. А в іншому поєдинку «Верес» зумів обіграти «Калуш» і також вийшов до фіналу.

Матчем за 3-4 місце розпочався завершальний день турніру. Підопічні Володимира Ковалюка ще до перерви вели в рахунку 2:0, а в другому таймі Ігор Худобяк оформив «дубль» і встановив остаточний результат матчу – 3:0 на користь «Прикарпаття».

Фінал турніру видався напрочуд цікавим, хоча і безгольовим. 0:0 за результатами основного часу, і доля трофею вирішувалась в серії післяматчевих пенальті. «Минайці» схибили один раз, а футболісти з Рівного були холоднокровними і реалізували всі свої можливості. Таким чином команда «Верес» Рівне стала володарем Кубку міського голови 2019.

Під час церемонії нагородження міський голова Руслан Марцінків подякував командам за участь у турнірі, а також запросив до Івано-Франківська вже наступного року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: