fbpx

У Франківську завершився масштабний футбольний турнір пам’яті Петра Савчука

Спорт 16:41, 04.06, 2018

Впродовж трьох днів в Івано-Франківську відбувався VII Міжнародний футбольний дитячий футбольний турнір "Гостинне Прикарпаття", присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Петра Савчука.

Загалом, у турнірі взяло участь 30 команд у трьох вікових категоріях із семи областей України, а також команда "Сталь" з польського міста Жешува, передає прес-служба МВК.

У наймолодшій віковій категорії серед команд 2007 року народження перемогу святкувала команда СДЮСШОР "Прикарпаття", яка з мінімальний рахунком 1:0 перемогла ДЮФК "Ніка-05".

Єдиним переможним м’ячем у фіналі відзначився Богдан Редушко, який став найкращим бомбардиром у своїй віковій групі. В матчі за третє місце юні "карпатівці" зі Львова впевнено переграли команду із надвірнянської ДЮСШ – 3:0.

Серед команд 2006 року народження у фінальному матчі команда ДЮСШ із Надвірної зуміла забити два м’ячі у ворота "Еліта-14" із м. Буча та вперше здобути головний трофей турніру для Надвірної.

В матчі за третє місце, в серії дев’ятиметрових ударів, перемогу святкували вихованці ДЮФК "Ніка-05", які переграли земляків із СДЮСШОР "Прикарпаття" – 4:3 (основний час – 2:2).

Обидва вирішальні матчі серед команд 2005 року народження завершились з однаковим рахунком 4:2. За третє місце "Карпати" (Львів) переграли калуський "Ігровець", а за перше ДЮФК "Ніка-05" здолала СДЮСШОР "Прикарпаття".

Після фінальних поєдинків, які завершували програму турніру, на якому було зіграно 66 матчів, відбулось урочисте нагородження переможців, призерів та лауреатів турніру. В усіх вікових категоріях команди-призери отримали кубки та медалі, а найкращі юні футболісти у номінаціях найкращий воротар, захисник, нападник та бомбардир – пам’ятні призи, а нагороджували юних футболістів найкращий бомбардир Другої ліги та МФК "Прикарпаття" Ігор Худоб’як, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради Денис Рудницький та син Петра СавчукаАндрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: