fbpx

У Франківську збільшать штат "Муніципальної варти"

Суспільство 10:05, 01.08, 2017

Штат івано-франківського комунального підприємства "Муніципальна варта" збільшать на 10 осіб.

"Я в принципі задоволений. Є деякі моменти, що варто поправити: і зовнішній вигляд і… Але я задоволений результатами", – прокоментував на оперативній нараді роботу "Муніципальної варти" міський голова Руслан Марцінків.

Як повідомив очільник "Муніципальної варти" Богдан Кухарук, працівники підприємства склали 45 протоколів за адмінправопорушення.

"Це ті протоколи, які склали наші працівники самостійно, без участі в спільних рейдових групах",  поінформував Кухарук.

Також він повідомив, що працівники варти затримували спільно з патрульними або самостійно 38 підозрюваних у дрібних крадіжках, виявили 139 випадків дрібного хуліганства, 128 випадків розпивання спиртних напоїв, 78 куріння – в громадських місцях та виявили 471 безхатька.

Він додав, що працівники "Муніципальної варти" допомагали лікарям швидкої допомоги зносити хворих, гасити пожежі сухої трави та водіям, в яких поламались машини. А також – рятували кошенят, собак та прибирали поламані дерева

Нагадаємо, що міська рада створила КП "Муніципальна варта" 8 липня минулого року. Тоді Патрульна поліція та учасники АТО просили міськраду не голосувати за створення підприємства, оскільки його статут суперечить чинному законодавству.

Виконком Івано-Франківської міської ради затвердив штатний розпис КП "Муніципальна варта" у кількості 25 працівників. Міськрада віддала підприємству в оренду за 1,2 гривні в рік нежитлові приміщення площею 196,2 кв. м на вул. Галицькій, 126.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: