fbpx

У Франківську житлово-будівельний кооператив заборгував за теплопостачання майже 300 тисяч гривень

Суспільство 11:03, 14.08, 2015

Один із житлово-будівельних кооперативів Івано-Франківська заборгував "Івано-Франківськтеплокомуненерго" 273 269,01 гривень. Прокуратура м. Івано-Франківська виявила цей факт недотримання договірних зобов'язань.

Так, між одним із державних підприємств та ЖБК в 2013 році укладено договір про постачання теплової енергії. Договором передбачено, що підприємство зобов'язується постачати кооперативу теплову енергію у відповідності з умовами договору, а той, в свою чергу, зобов'язується своєчасно проводити оплату за використану енергію за встановленими тарифами в терміни, передбачені договором.

Оскільки умови договору щодо оплати за використану енергію кооперативом не виконано, на захист інтересів держави принципово стала прокуратура та звернулась з позовною заявою до суду.
Діючи в інтересах держави в особі Івано-Франківської міської ради, Державного міського підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго", прокуратура вимагала стягнення заборгованості за невиконання договору щодо постачання теплової енергії з житлово-будівельного кооперативу міста.

Рішенням суду позов прокурора задоволено, заборгованість в сумі 273 269,01 грн. буде повернуто державі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: