fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Франківську житловий будинок відключать від електропостачання через борги забудовника

У Франківську житловий будинок відключать від електропостачання через борги забудовника

19:13, 16.05, 2014

Загострилася ситуація з боргами за спожите електропостачання івано-франківською фірмою-забудовником ПП «Скол». Станом на 15 травня поточного року підприємство разом з мешканцями будинку по вул. Довженка, 21 б заборгували енергокомпанії близько 150 тисяч гривень.

Згаданий будинок досі не зданий в експлуатацію і фактично числиться як будівельний майданчик. Але більша частина квартир в будинку уже заселена, люди користуються електроенергією, проте сплачувати за неї забудовнику відмовляються.

У випадку, якщо борг не буде виплачено, згідно з нормами чинного законодавства уже 21 травня ПАТ «Прикарпаттяобленерго» припинить електропостачання боржника.

«Ми вичерпали усі можливості для того, щоб порозумітися, — зазначає "Курсу" заступник директора з енергонагляду енергокомпанії Олег Дацко. – В цій ситуації однозначно є вина і забудовника, який не може знайти джерел для погашення боргу, і людей, які не платять за електроенергію. Якщо оплати на буде, ми, на жаль, змушені будемо припинити подачу електроенергії і мешканці будинку по вул. Довженка, 21 б залишаться без світла».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: