fbpx

У Франківську зібрали понад 10 000 гривень для глухого хлопчика

Суспільство 07:58, 24.04, 2019

В Івано-Франківську відбувся благодійний марафон для збору коштів на лікування Матвійка Мельника, якому діагностували двобічну сенсоневральну глухоту 4-5 ступеня.

Матвійкові – 2 рочки і 7 місяців. Імплант, завдяки якому дитина наздожене однолітків і зможе піти разом із ними у звичайну школу, встановлюють лише до 3-річного віку.

Ініціатором проведення одноденного благодійного марафону "День добра" стала команда викладачів та вихованців Продюсерського центру Star team. Протягом дня усі охочі могли відвідати заняття з вокалу, танців, гри на музичних інструментах і пожертвувати кошти на лікування Матвійка. Також мама Матвійка Світлана Мельник провела для діток майстер-клас із писанкарства.

"Я дякую усім, хто долучився до нашої акції. Дякую тим, хто відвідав заняття і хто просто приходив, аби пожертвувати кошти для маленького Матвійка. Нам вдалося зібрати 10 400 грн, 50 доларів та 20 євро. Також закликаю керівників вокальних та творчих студій долучитися до нашої ініціативи і провести такі ж акції. Спільними зусиллями ми зможемо допомогти Матвійкові Мельнику подолати хворобу", – сказала керівник Star team Ірина Батюк.

Номер карти мами Матвійка – 5168 7573 9497 4556, Мельник Світлана.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: