fbpx

У Франківську зіграє Піаніст Майдану – на вечорі зберуть гроші онкохворим "госпітальєрам"

Культура 18:12, 20.02, 2018

Благодійний концерт на підтримку подружжя франківських "госпітальєрів" Сергія та Тетяни Морозів відбудеться в Івано-Франківській обласній філармонії.

В четвер, 22 лютого, о 15.00 в обласній філармонії відбудеться благодійний вечір-реквієм "Ім'я твоє вічне" за участю легендарного піаніста Майдану. 

Piano Extremist виконуватиме свої твори. Він уже побував майже у всіх великих містах України  спочатку пропагував ідеали Майдану, а потом збирав гроші для бійців АТО. Цього разу його музика також закликатиме до благодійності.

Вечір пам'яті Героїв Небесної Сотні організовує Івано-Франківський національний медичний університет. 

Вхід вільний.

Зібрані кошти будуть передані на лікування "госпітальєрів" Сергія і Тетяни Морозів. У холі філармонії буде встановлена скринька для збору коштів.

Нагадаємо, подружжя волонтерів-госпітальєрів, які рятують людей на Сході, зараз саме терміново потребує допомоги усіх небайдужих. Вони зіткнулися зі страшними онкологічними недугами. У Сергія гліобластома 4-ї стадії (пухлина в мозку), у Тетяни меланома 2-ї стадії з великою злоякісністю.

Під час концерту також можна буде придбати календар за 2018 рік з фотографіями проректора ІФНМУ з наукової роботи професора Ігоря Вакалюка  нещодавно відбулася його презентація. 

Допомогти подружжю Морозів можна також за картковим рахунком 5168 7422 0370 6431 (Тетяна Мороз).

1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: