fbpx

У Франківську зіграють волейбольні збірні України та Іспанії

Спорт 13:28, 26.06, 2017

У середу, 28 червня, в Івано-Франківську відбудеться перший півфінальний матч Євроліги 2017. Національна жіноча збірна України зіграє з командою Іспанії.

Гра-відповідь пройде в Іспанії 2 липня. Команда-переможець виходить до фіналу Євроліги 2017, який відбудеться 5-8 липня цього року, пише Репортер.

Федерація футболу України просить франківців підтримати наших спортсменок. Гра відбудеться у манежі коледжу фізвиховання (Мазепи, 142А), початок о 19.00.

Напередодні матчу, одна з лідерів збірної України – Анна Степанюк – поділилася враженнями щодо виступів у волейбольній Євролізі.

"Ми виграли усі шість матчів і це просто відмінний результат! Скажу, що в останній зустрічі із француженками друга партія справді виявилася важкою. Команда Франції дала нам відчути, які у нашій грі є недоліки. Це і блок, і гра у захисті. Щоб стати ще сильнішими, нам є над чим працювати. Часу до фінального етапу мало, але будемо старатися ці помилки виправити ще до основних фінальних поєдинків.

Матчі Євроліги вже дали нам величезний досвід, особливо перед фіналом чемпіонату Європи. Завдяки нашій Федерації у нас є хороша база для підготовки, для нас створені усі умови для тренувань і вдалих виступів. Нам залишається тільки показували хороший результат на майданчику. У груповому турнірі у нас усе вийшло, тепер спробуємо продовжити переможну ходу і в півфіналі.

Вірю, що у півфінальних поєдинках з іспанками ми покажемо наші найкращі якості. Наша мета у Євролізі – фінал, кубок, медалі! Тільки на них ми і націлюємося".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: