fbpx

У франківців триває "сезон схуднення". ВІДЕО

Стиль життя 10:41, 08.06, 2016

У народі жартують: "літо прийде тоді, коли всі схуднуть". Чи готові франківці пожертвувати часом, грошима та шкідливими смаколиками заради стрункої фігури.

Фітнес-тренер Андрій каже, що є категорія людей, згодних на все, щоби досягнути результату. Однак значна частина відвідувачів спортзалу припускаються помилок як під час тренувань, так і в харчуванні. Головна проблема – несистематичні заняття, пише КУРС із посиланням на сюжет ТРК "3 студія".

Адміністратор спортклубу Олександр зазначає, що найбільше абонементів продається у січні, коли люди планують схуднути до літа та поїхати на море з новою фігурою. Тренер Андрій Лабич каже, що більшість відвідувачів є "сезонними".

Усім прихильникам здорового способу життя відомо, що необхідну роботу м'язів забезпечує тільки якісне харчування. Перш за все, воно має бути збалансованим.

За словами дієтолога Наталії Попович, найчастіше гарну фігуру забезпечує хороша генетика. Проте людям, яким з цим не пощастило, потрібно якомога більше рухатись та звертати увагу на те, що вони їдять.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: