fbpx

У Франківську прибирають сухостій шість підрядних організацій. ВІДЕО

Суспільство 10:40, 29.10, 2016

Сезонні зміни в природі милують око перехожих і завдають неабиякого клопоту комунальникам. В період падолисту Муніципальна інспекція Івано-Франківська веде посилений контроль за прибиранням листя. Надмірне його скупчення зафіксували в зелених зонах в середмісті. Лише за тиждень складено близько двох десятків приписів, зазначають інспектори.

Прибиранням сухостою та опалого листя на території міста займаються шість підрядних організацій. Утилізацію падолисту проводять двічі на тиждень, зазначають в комунальному департаменті. Зібране листя транспортують в "Зелене господарство" – для зимового підживлення клумб. А також на міське кладовище в Чукалівці, повідомляє ТРК "Вежа".

У зв’язку з аномальною зміною кліматичних умов падолист в Івано-Франківську розпочася вже з перших днів осені, кажуть комунальники. І триває практично до перших снігопадів.

В Муніципальній дорожній компанії також активно готуються до наступних заморозків. Закупили соляно-піщану суміш задля протидії ожеледиці на міських дорогах. А також розробили нічні маршрути снігоприбальної спецтехніки. Дорожники стверджують, що з наслідками хуртовини впораються за дві години.

В разі першого снігопаду на вулиці міста виїдуть понад два десятки спецтехніки. Машини можна буде відслідкувати он-лайн. Щоправда, доступ до системи GPS матимуть лише працівники МДК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: