fbpx

У Галичі безвізовий режим відзначать підняттям прапорів України та Євросоюзу

Суспільство 07:33, 11.05, 2017

11 травня 2017 року о 12.00 годині на майдані Різдва у Галичі відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

Напередодні голова райдержадміністрації Микола Попович провів засідання організаційного комітету щодо відзначення Дня Європи, інформує прес-служба Галицької РДА.

Під час засідання присутні детально розглянули план проведення урочистостей та святкових заходів, які відбуватимуться на території району. Попович дав доручення членам організаційного комітету забезпечити належну підготовку святкування, зважаючи на важливість та історичність запланованої події та ціну, яку заплатили українці за свій європейський вибір.

Нагадаємо, 6 квітня 2017 року Європейський парламент проголосував за надання безвізового режиму з ЄС для громадян України. Комітет постійних представників ЄС (COREPER) 26 квітня затвердив надання безвізового режиму для України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: