fbpx

У Галичі представили нового голову РДА. ФОТО

Суспільство 15:22, 14.02, 2017

Сьогодні в залі засідань Галицької РДА голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук офіційно представив голову Галицької районної державної адміністрації Миколу Поповича.

Нагадаємо, Микола Попович призначений на посаду розпорядженням Президента України від 23.01.2017 року № 8/2017-рп.

На представлення були запрошені народний депутат України Михайло Довбенко, голова районної ради Павло Андрусяк, екс-голова райдержадміністрації Ярослав Бартків, керівники установ та організацій району, депутати районної ради, голови сільських рад, представники громадських організацій, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Вітаючи Миколу Поповича із зайняттям відповідальної посади, очільник Прикарпаття окреслив основні напрямки роботи щодо поліпшення соціально-економічного становища в районі, зокрема щодо розвитку туристичної галузі.

"Сьогодні як обласною, так і районною владою уже проводиться велика робота щодо перетворення Княжого Галича на один із найбільших туристичних центрів Західної України, створення Пантеону галицьких князів – і усе це буде в першу чергу на ваших плечах, на вашій відповідальності",  зазначив Олег Гончарук.

Своєю чергою Михайло Довбенко звернув увагу на результати роботи Галицької райдержадміністрації за минулі два роки, а також наголосив на важливості здачі в експлуатацію об’єктів соціальної інфраструктури з високим ступенем готовності, впровадженню енергоефективних технологій, об’єднання територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: