fbpx

У Галичі придбали квартиру для дитини, позбавленої батьківського піклування. ФОТО

Суспільство 10:35, 29.12, 2016

Перший заступник голови Галицької районної державної адміністрації Микола Попович спільно з головою районної ради Павлом Андрусяком урочисто вручили ключі від квартири Івану Панчію, який позбавлений батьківського піклування.

Отець-декан Галицького деканату УГКЦ Ігор Броновський освятив житло, благословив Івана на щасливе майбутнє у власній домівці, подякував усім за виявлене милосердя та висловив сподівання, що держава і надалі опікуватиметься тими, хто найбільше цього потребує, пише КУРС з посиланням на прес-служу Івано-Франківської ОДА.
 

Опікун Оксана Скірин, яка приклала багато зусиль для проведення ремонту квартири, щиро подякувала районній і міській владі за чуйність, людяність,  підтримку та допомогу у придбанні й облаштуванні житла.

Квартира в м. Галичі загальною площею 34,8 кв. метрів була придбана в рамках районної цільової Програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності на 2016-2020 роки, за кошти районного бюджету в сумі 90 тис. грн та кошти обласного бюджету в сумі 160 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: