fbpx

У Галичі райвійськкомат перетворять на територіальний центр комплектування та соціальної підтримки

Суспільство 16:44, 14.09, 2018

У Збройних силах України ґрунтовно переглядають роль та місце військових комісаріатів у загальній системі комплектування військ та соціального захисту громадян, які проходили військову службу. Саме тому активно проводиться робота щодо створення на базі військкоматів територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Заплановано створення такого центру і на базі Галицького районного військового комісаріату. Це не просто зміна назви установи, зауважують в прес-службі Івано-Франківської ОДА.
 
У цих органах військового управління будуть створені нові підрозділи, які мають скоротити час проходження процедур для призовників та дозволять покращити сервісні послуги для військовозобов’язаних.
Здійснення відповідного реформування передбачає роботу з переобладнання приміщень існуючих військкоматів та приведення їх до визначеного зразка.
Вчора на місце виїхала робоча група на чолі з головою райдержадміністрації Миколою ПоповичемУчасники наради окреслили обсяг робіт та визначили подальші дії у напрямку реалізації вищезгаданої реформи.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: