fbpx

У Галицькому національному природному парку "бебі-бум"

Суспільство 12:35, 16.07, 2015

У Центрі реабілітації диких тварин Галицького НПП в оленів шляхетних народилося маля – гарненька плямиста самичка, а в білих лелек – двійня. Також дбають про своїх діточок крижні, золоті та срібні фазани.

Про це повідомляється на сторінці Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку у Фейсбуці.

“Малюку уже тиждень, харчується лише маминим молоком. Оленятко дуже обережне і ховається у чагарникових заростях, але зрідка демонструє швидкість своїх малих ніжок під час прогулянки з мамою.

Оленяча родина створювалась поступово. Спочатку до Центру привезли беззахисного місячного малюка з Львівської області, який втратив свою маму. Тож працівники Центру тривалий час вигодовували сироту молоком із пляшечки.

Згодом до однорічного самця Цезаря привезли двох олениць-ровесниць, вирощених у вольєрному господарстві на Вінниччині. Оленеві зразу припала до душі одна з них, іншу ж відштовхує до сьогодні.

Самиця виявилася хорошою матусею, завжди оберігає та навчає свого первістка. Людині, спостерігаючи за цією трійкою, є чого навчитися.

І це не єдине поповнення у Центрі реабілітації диких тварин. У реабілітованих білих лелек, що загніздились на подвір’ї садиби Парку, – двійня, дбають про своїх діточок крижні, золоті та срібні фазани”, – йдеться у повідомленні.

Працівники парку запрошують гостей у село Крилос поглянути на тварин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: