fbpx

У Галицькому районі "Ґудвеллі Україна" розробляє проект з'їзду з траси Н-09 до м'ясокомбінату

Суспільство 10:50, 28.03, 2019

Масштабний інвестиційний проект з будівництва сучасного м'ясопереробного підприємства планується впровадити на території Вікторівської сільської ради, що у Галицькому районі.

Створення як мінімум семиста нових робочих місць, встановлення високотехнологічного обладнання, що забезпечить впровадження європейської системи управління якістю і виготовлення продукції, котра відповідає найвищим світовим стандартам, – такий результат буде отримано із введенням в експлуатацію м'ясопереробного комбінату товариством з обмеженою відповідальністю "Ґудвеллі Україна", інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Разом з тим, для початку реалізації проекту, відповідно до технічних умов та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху необхідно влаштувати заїзд – виїзд від автодороги державного значення Н-09 до земельної ділянки, де планується будівництво виробничих приміщень майбутнього підприємства.

Для вирішення цього питання та прийняття відповідних рішень перша заступниця голови обласної державної адміністрації Марія Савка провела виїзну нараду на території Вікторівської сільської ради. Участь у заході взяли представники Служби автомобільних доріг в області, головного управління Національної поліції в області, департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, товариства з обмеженою відповідальністю "Ґудвеллі Україна".

Під час робочої зустрічі учасники висловили свої зауваження і пропозиції з вирішення питання влаштування заїзду – виїзду. За результатами обговорення було прийнято рішення щодо доопрацювання запропонованого компанією "Ґудвеллі Україна" проекту організації дорожнього руху на відповідній ділянці дороги.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: