fbpx

У Галицькому районі інвестори збудують м’ясопереробний комплекс та водопровід для мешканців

Суспільство 13:33, 05.05, 2018

Вчора у Галичі провели робочу зутріч щодо створення привабливого інвестиційного клімату, покращення доступу населення сіл Вікторів, Крилос, Залуква і Комарів Галицького району до якісної питної води та будівництво м’ясопереробного комплексу.

У зустрічі взяли участь народний депутат України Михайло Довбенко, заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Кобилянський, голова райдержадміністрації Микола Попович, генеральний директор компанії "Ґудвеллі Україна" Крістіан Брокоп Якобсен, керівники органів місцевого самоврядування, підприємства та громадськість, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Цього ж дня був підписаний чотиристоронній Меморандум про взаєморозуміння, співробітництво між Галицькою РДА, районною, міською радами і ТзОВ "Ґудвеллі Україна" щодо будівництва виробничого підприємства та централізованої системи водопостачання і каналізаційних мереж у цих населених пунктах.
 
Михайло Довбенко зазначив, що Україна сьогодні є найперспективнішим ринком для іноземних інвестицій у сучасне, економічно ефективне та екологічно чисте виробництво.
"Вважаю, що проект, який реалізовується сьогодні, реально підтверджує шлях України до Європи. Цей меморандум демонструє, що українці разом з інвесторами працюють над розвитком виробництва, яке дозволяє експортувати нашу продукцію. Важливим також є те, що цей проект має і значну соціальну складову. Завдяки його реалізації жителі населених пунктів Галицького району отримають понад 700 постійних місць роботи та  доступ до якісної питної води",  зауважив парламентарій.
Богдан Кобилянський наголосив, що проекти, які реалізовуються на теренах області, демонструють розвиток Івано-Франківщини.
 
Важливо зазначити, що для виконання поставлених цілей меморандуму буде створена робоча група, до складу якої увійдуть представники влади, громадськості, інвестори та інші сторони, які будуть залучені до реалізації цього проекту. Першим його етапом буде проведення геодезичних, геологічних розвідок та виготовлення проектної документації.
 
Під час зустрічі Крістіан Брокоп Якобсен розповів, що ТзОВ "Ґудвеллі Україна" працювала з проектами щодо газифікації, вуличного освітлення, встановлення дитячих майданчиків, покращення стану навчальних закладів та побутових приміщень. Також компанія брала участь у програмах розвитку освіти та фізичної культури в сільській місцевості й готова підтримувати громади Прикарпаття й надалі.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: