fbpx

У Городенці подарують свято дітям із зони АТО

Суспільство 19:39, 03.12, 2014

Городенківський Молодіжний клуб "ТУР" спільно з районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ініціюють проведення благодійної акції "Подаруй свято Миколая дітям із зони АТО".

В рамках акції активісти планують провести дводенний ярмарок солодощів. Пройде святкове дійство уже 6-7 грудня, повідомляє Городенка.if.

На цей час на території району проживає близько 40 сімей переселенців – 26 дітей із цих сімей є неповнолітніми. Тому організатори закликають небайдужих мешканців міста відвідати благодійний ярмарок, отримати масу позитивних емоцій та зробити свій внесок у створення свята для дітей переселенців із зони АТО. Також кожен охочий може з собою принести на ярмарок іграшки або солодощі для Миколая, який вітатиме діток зі святом.

Отож, 6 грудня акція проходитиме на вулиці Ринковій напроти спортивної школи (початок 9:00), а 7 грудня перед церквою Успіння Пресвятої Богородиці після богослужіння (орієнтовно 12:00).

Солодощі та іграшки також можна приносити до фабрики Святого Миколая, яка знаходиться на вулиці Героїв Євромайдану, 6, 3-й поверх, офіс Молодіжного клубу "ТУР" (колишнє приміщення санстанції) у понеділок, середу та п’ятницю з 15:00 до 17:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: