fbpx

У Гошівському монастирі повінчався боєць АТО з Полтави. ФОТО

Суспільство 20:58, 25.05, 2016

Традиційно у Гошеві, у жіночому монастирі Сестер Пресвятої Родини, Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я організувала духовно-психологічне розвантаження для бійців, які повернулись із зони бойових дій, та їх дружин.

Подружжя були з різних куточків України: Полтави, Дніпропетровська та Івано-Франківська. Всього розвантаження проходило 11 осіб. Реабілітація відбувалась з 16 по 22 травня 2016 р. Впродовж цих днів члени сімей мали змогу відновити свої сили, налагодити міжособистісні взаємини, прийняти таїнство сповіді та причастя, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Одна із сімей з Полтави, приїхавши на реабілітацію, очистившись, вирішили взяти таїнство шлюбу. Організацію шлюбу взяли на себе реабілітанти, які за цей період дуже згуртувались. Вони сплели вінки та весільні букети усім присутнім, радо стелили рушник у церкві та дарували дарунки нареченим.

Вінчання здійснювали о. Ярослав Рохман та о. Назарій Мицко. Опісля щасливого дійства перед присутніми виступили зі святковими концертом діти з школи естетичного виховання Долини. Турбота про поліпшення стану сім’ї – це основна мета духовно-психологічного розвантаження, до якого долучаються священики, духівники, сестри, психологи та психотерапевти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: