fbpx

У Хриплині відкрили новий дитсадок "Мрія". ВІДЕО

Суспільство 12:22, 19.04, 2017

Новозведений дитячий садок “Мрія” у Хриплині наповнився дитячим багатоголоссям. Свою малечу привели в садок мешканці приміського села.

Наразі тут займається близько півсотні дітей. З часом кількість вихованців зросте до майже сотні, запевняє дирекція ДНЗ.

Нові меблі, сучасне обладнання… Для садочка "Мрія" закуповували все найкраще, кажуть в галузевому Департаменті. Будували фактично з нуля. До речі, основою нинішнього приміщення садка стала колишня сільрада, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Дотепер мешканці Хриплина були змушені віддавати своїх малюків в івано-франківські садочки. Як наслідок, найближчі до сіл ДНЗ були переповнені. Черга в окремих закладах сягала трьох дітей на місце.

Щодо електронної реєстарції, то її застосування для "Мрії" наразі не передбачене, кажуть в Департаменті освіти. Для зарахування дитини в ясла-садок достатньо написати заяву. Перевагу, звичайно ж, надаватимуть мешканцям Хриплина. До нового навчального року мерія має намір урочисто відкрити дитячі садки у ще кількох приміських селах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: