fbpx

В Івано-Франківську оголосили конкурс на Міську відзнаку у сфері благоустрою

Суспільство 17:33, 18.07, 2018

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою за підтримки Івано-Франківської міської ради оголошує конкурс на міську відзнаку у сфері благоустрою відразу у п’яти номінаціях.

Як писав КУРС, виконавчий комітет Івано-Франківської міськради вирішив запровадити в Івано-Франківську міську відзнаку в сфері благоустрою з метою відзначення мешканців, суб’єктів господарювання, бюджетних установ, громадських організацій та інших суб’єктів за внесок у покращення благоустрою території, будинків та споруд міста.

Категорії конкурсу:

– серед мешканців:

  • Зразковий балкон.
  • Зразковий під’їзд.

– серед підприємців:

  • Зразкова вивіска і фасад.
  • Зразковий літній майданчик.

– серед ОСББ, ЖБК, ОК, управляючих компаній:

  • Зразкове утримання будинку.

За кожною номінацією буде визначено кілька переможців, які нагороджуватимуться грошовою премією у розмірі: I місце  1800 грн, II місце  1400 грн, III місце  1000 грн та відзнакою в сфері благоустрою. Відзнака надається на конкурсних засадах. Відбір переможців здійснюється протягом 10 днів з моменту закінчення строку подачі заявок на участь у конкурсі конкурсною комісією та онлайн-голосування мешканців міста у співвідношенні 50/50%.

1

Умови участі в конкурсі:

  1. Заповніть заявку на участь у конкурсі на адресу голови конкурсної комісії (бланк заявки за наступним посиланням: Заявка на участь в конкусі);
  2. Зробіть фото, на якому буде чітко видно об’єкт благоустрою (балкон, під’їзд чи вивіска і фасад).

Заявки та фото на участь у конкурсі слід подавати в Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (вул. Незалежності, 7, ІV поверх, телефон: 53-22-12 / 067 111 9305) або ж надсилати на електронну адресу Департаменту – dkgmvk@ukr.net  з поміткою “На конкурс”.

Календар конкурсу:

  • Прийом робіт: з 18 липня по 18 серпня
  • Оприлюднення та голосування: з 19 по 29 серпня
  • Підсумкове засідання конкурсної комісії: 5 вересня
  • Нагородження переможців: 10 вересня

“Зробимо разом наше місто ще гарнішим, містом, де замість сірості та одноманітності – краса та  закликають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: