fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську оголосили конкурс на виконання ескізних пропозицій пам'ятного знаку "Небесній сотні"

В Івано-Франківську оголосили конкурс на виконання ескізних пропозицій пам'ятного знаку "Небесній сотні"

13:27, 25.07, 2014

Департамент містобудування та архітектури оголосив конкурс на виконання ескізних пропозицій пам’ятного знаку "Небесній сотні" на вул. Грушевського, 21 в Івано-Франківську

Пам'ятний знак "Небесній сотні" встановлять на фасаді лівого крила (в межах першого поверху) будівлі обласної державної адміністрації на вул. Грушевського, 21.

В конкурсі можуть брати участь фахівці (художники, скульптори, архітектори), у доробку яких є не менше двох реалізованих або запроектованих робіт.

Учасники повинні представити конкурсну документацію в роздрукованому вигляді на планшеті розміром 1,2 х 0,8 м та в електронній версії, у форматі jpg (з розподільчою здатністю 300 dpi) або у форматі pdf. Конкурсна документація має складатися з графічних матеріалів та текстової частини. 

До складу графічних матеріалів входять:

–         ситуаційна схема (М 1:2000);

–         генплан (М 1:500);

–         розгортка будівлі;

–         фрагмент фасаду;

–         модель композиції (М 1:20, М 1:50);

–         перспектива (не менше 3 видових точок сприйняття композиції).

Текстова частина – це матеріали у вигляді короткої пояснювальної записки з зазначенням орієнтовної вартості пам’ятного знаку.

Конкурсні проекти можна подати до 19 вересня 2014 року в департамент містобудування та архітектури (вул. Незалежності, 9, V поверх, каб. № 510), але самі заявки прийматимуть до 1 вересня. Переможця визначать 26 вересня 2014 року. Переможець конкурсу отримує право на розроблення проектної документації та її реалізації, преміювання відсутнє.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: