fbpx

В Івано-Франківську поховали жертву "стоматолога-різника"

Суспільство 10:42, 25.11, 2014

Минулими вихідними в Івано-Франківську поховали одну з жертв стоматолога-різника – 27-річного мешканця обласного центру Антона Кучерака. Похорон відбувся в суботу, 22 лютого, на цвинтарі в селі Чукалівка.

"Було багато вінків і безліч живих квітів, повно людей: родичів, колег, друзів, перша вчителька і багато однокласників", ‒ розповіли рідні Антона Кучерака. 

За їхніми словами, тіло Антона і ще однієї жертви, Ігоря Струтинського, рідним віддали в один день наприкінці минулого тижня, пише ГК.

Колишнього оператора трансляції ОТБ "Галичина" Ігоря Струтинського поховали 21 листопада, про що повідомили працівники телеканалу, які були приступні на похороні.  

Нагадаємо: Антон Кучерак, 1987 р. н., пропав 4-го жовтня. Про його зникнення заявила дружина. Як з’ясувалося згодом, у той-таки день його вбив 29-річний стоматолог, який зізнався в скоєному, а також у тому, що місяцем раніше, 7 вересня, вбив ще одного франківчанина – 35-річного Ігоря Стутинського.

Обидва тіла стоматолог розчленував і в поліетиленових пакетах заховав у одному з дворів на вул. Вовчинецька в обласному центрі Прикарпаття. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: