fbpx

В Івано-Франківську презентували табір "Юний доброволець"

Суспільство 07:44, 10.05, 2018

9 травня d Івано-Франківську презентували проект навчального центру Української Добровольчої Армії "Табір навчально-патріотичного виховання молоді "Юний доброволець".

Дата проведення заходу вибрана не випадково.

"Ми вшановуємо недавні роковини народження першого командира УПА Василя Івахіва. Також захід приурочений до 23 травня – Дня героїв і загалом відновлення діяльності одного з найстаріших місць таборування сотень УПА в 40-х роках – Осової Поляни. Ми проведемо триденний табір для того, щоб розказати про діяльність навчального центру УДА, про можливості і методики вишколу. Запрошуємо молодь віком від 14 до 18 років пройти попередній вишкіл на Осовій Поляні. З найкращих юнаків та юначок буде відібрано групу, яка поїде на Дніпровщину і пройде повний базовий рівень вишколу з подальшою можливістю, після досягнення 18 років, поступлення до окремого територіального загону УДА Прикарпаття, щоб займатися тиловою роботою, забезпеченням правопорядку, проведенням національно-патріотичних заходів, пропаганди українського війська в цілому", – розповів керівник НЦ УДА Максим Швець (друг Покутяка).

Під час презентації присутнім розказали про історію становлення Української Добровольчої Армії, про її відзнаки, символіку, про перемоги і здобутки з 2014 року і до сьогодення. Також було презентовано соціальні проекти Української Добровольчої Армії – "Теплі іграшки. Герої УДА", фотовиставку "Портрети добровольців на війні" тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: