fbpx

В Івано-Франківську провели Всеукраїнський науково-практичний симпозіум

Суспільство 09:53, 25.04, 2018

В Університеті Короля Данила відбувся ІІ Всеукраїнський науково-практичний симпозіум: "Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки".

"У симпозіумі в різних формах взяли участь понад 100 учасників зі всієї України. Специфікою цього симпозіуму було те, що, крім дискусійних платформ, відбулося також обговорення проблематики діяльності приватних ВНЗ, що обумовлені змінами законодавства в сфері освіти та потребами ринку праці. Міжгалузевість симпозіуму надала можливість його учасникам розглянути вже традиційні проблеми з різних точок зору: правової, економічної, мистецької, технологічної", – наголосив проректор з наукової роботи Університету Короля Данила Олександр Острогляд.

Симпозіум провели спільно з Європейським університетом. Протягом двох днів тривали такі конференції:

1. Проектна діяльність – проблеми та перспективи (напрямки роботи: Інноваційні тенденції в архітектурі та містобудуванні; Синтез мистецтв в дизайні; Будівництво. Новації. Прогрес).

2. Сучасний стан та перспективи розвитку економіки України.

3. Виклики інформаційного суспільства: проблеми масової комунікації та інформаційних
технологій.

4. Публічне та приватне право: історичні, доктринальні та практично-прикладні аспекти.

"Наукові заходи такого рівня мають на меті свого роду симбіоз поєднання цікавих елементів права з іншими дотичними галузями. Завдяки такому рівню проведення заходів має і може бути розвиток науки в її новому значенні! Молоді науковці повинні зростати на якісно проведених заходах та поглинати знання науки з тонким смаком подальших звершень!" – розповідає завідувач кафедри кримінального права, процесу та криміналістики ПВНЗ "Європейський університет", президент ГО "Фундація науковців та освітян", д.ю.н., професор Ганна Власова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: