fbpx

В Івано-Франківську в рамках історичного фестивалю "Софія" презентували дві книги. ВІДЕО

Наша історія 20:42, 10.10, 2017

В Івано-Франківську презентували книги "Короткий курс історії України" Олександра Палія та "Травам не можна помирати" Степана Процюка.

У книзі "Травам не можна помирати" йдеться про 70-ті роки в радянській Україні. Степан Процюк намагався прожити життя разом зі своїми героями. Його історичний роман має кілька сюжетних ліній. За словами автора, він не є легким і розважальним, але читається легко. Автор визнає, що на сторінках є багато російської мови, але без цього було би неможливо передати всю атмосферу того часу, йдеться в сюжеті "Каналу 402".

"Короткий курс історії України" вмістився на 450 сторінках. Олександр Палій зауважує, що подекуди історія держави викладена аж надто примітивістично, а складні концепції пояснюються простими словами.

"Ми живемо в інформаційну епоху, коли є вал інформації, коли не читають величезні книги. Люди просто читають СМСки. Міфи, міфотворчість і символи стають дуже важливою силою. І треба, щоб на місці цих символів і міфів ворожих ставала українська правда", – розповідає Палій. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: