fbpx

В Івано-Франківську відбувся перший вокальний телепроект

Культура 10:50, 01.12, 2017

В Івано-Франківську відбувся Перший вокальний телепроект "СПІВАЙ", у якому взяли участь понад півсотні вокалістів.

Організатори конкурсу: соліст Івано-Франківської обласної філармонії Мирослав Пасічняк, звукорежисер Роман Калин, режисер Андрій Снімщиков та керівник ПЦ "Star Team" Ірина Батюк.

Учасників оцінювало журі: соліст Івано-Франківської обласної філармонії Мирослав Пасічняк, заслужена артистка України, актриса обласного музично-драматичного театру Галина Баранкевич, лідер гурту "Цвіт Кульбаби" Василь Марущак, співачка Алла Івашина, аранжувальник, звукорежисер, лідер гурту "Гринджоли" Роман Калин та лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник.

22 та 23 листопада тривав відбірковий тур конкурсу, а 28 листопада – фінал, до якого увійшли 20 найкращих вокалістів.

Головний приз – кліп від режисера Андрія Снімщикова – здобули гурт "NALISNIKI" продюсерського центру "Star Team". Христина  Юрчило з Надвірної у подарунок отримала запис пісні від Романа Калина.

Дві подорожі до Європи розділили фіналістка Ірина Шегеда та, як приз глядацьких симпатій, дует у складі Даринки Луцької та Павла Палійчука. 

Рік навчання в продюсерському центрі "Star Team" під керівництвом Ірини Батюк отримала Адріана Лучак. Дизайнерський костюм від відомого дизайнера Лєни Васенко виграла Ярина Тарас.

Два сертифікати на вечерю на двох в "Зосиній волі" розділили Юлія Радчук та Вікторія Рутковська. А Наталя Садова та Марія Сенкевич отримали сертифікат на відпочинок на гірськолижному курорті "Буковель". Прикрасу від Ювелірного дому "Заріна" виграв Денис Родін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: