fbpx

В Івано-Франківську збирають підписи за обмеження в’їзду в центральну частину міста

Суспільство 13:17, 22.05, 2014

Громада міста Івано-Франківська подасть звернення до голови комісії з безпеки руху, заступника міського голови Руслана Гайди з проханням обмежити рух транспорту у центральній частині міста.

Зокрема, пропонується забезпечити переведення в пішохідну зону і повністю заборонити рух і паркування автотранспорту (окрім спецавтотранспорту) в центральній частині міста довкола міської Ратуші і прилеглих вулиць, а саме площі Ринок, вул. Галицької (початок), Шеремети, Вірменської, Страчених, Тринітарської, Станіславської, Мельничука, Труша. Ініціативна група збирає підписи мешканців міста і подасть їх на розгляд комісії з безпеки руху.

Івано-Франківськ – європейське місто і має відповідати сучасним тенденціям устрою міського життя, які передбачають облаштування пішохідних і транспортних потоків таким чином, що звільняє центральні частини міст від руху і паркування автотранспорту. А на сьогодні мешканці та гості обласного центру не завжди можуть почувати себе комфортно і безпечно, прогулюючись у центрі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: