fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Калуші 26-річний водій вилетів на червоне світло на перехрестя – зіткнувся з двома автівками і збив велосипедиста. ВІДЕО

У Калуші 26-річний водій вилетів на червоне світло на перехрестя – зіткнувся з двома автівками і збив велосипедиста. ВІДЕО

Суспільство 09:56, 20.06, 2018

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 червня, о 19:20 у Калуші на перехресті Незалежності – Євшана.

Калушанин 1992-го року народження на автомобілі Volkswagen Golf польської реєстрації грубо порушив правила дорожнього руху: проігнорувавши червоний сигнал світлофора, виїхав з вулиці Шептицького в напрямку вулиці Євшана і зіткнувся з автомобілем Opel Insignia, який рухався на зелений сигнал з правої сторони з вулиці Європейської в напрмяку вулиці Незалежності. Після зіткнення з "Опелем" "Гольф" збив 50-річного велосипедиста і вдарив автомобіль Volkswagen Caddy, який зупинився на червоний сигнал світлофора, повідомили КУРСу в секторі комунікацій ГУ Національної поліції в Івано-Франківськsq області. 

Водій-порушник з місця аварії спробував утекти, однак був спійманий людьми – свідками ДТП, які затримали його до приїзду слідчо-оперативної групи. 

Усі водії тверезі. У велосипедиста політравма, забій грудної клітки і хребта, рвані рани. Чоловік госпіталізований до нейрохірургії. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: