fbpx

У Калуші боєць освідчився коханій з пожежної драбини на п’ятому поверсі під звуки труби. ВІДЕО

Суспільство 21:20, 28.07, 2015

З появою пожежної автодрабини у дворі одного з будинків на вулиці Пушкіна у Калуші місцеві мешканці стурбовано виглядали у вікна, шукаючи поглядом, де горить. Проте уже за кілька хвилин заспокоїлися: замість пожежі їм пощастило на власні очі побачити романтичну подію.

По автодрабині до балкона на п’ятому поверсі піднімався юнак у білій сорочці і з букетом білих троянд у руках. А відбувалося усе це під звуки ліричної мелодії у виконанні професійного музиканта Мар’яна Микуляка, інформують "Вікна".

Відчайдухом виявився 24-річний калушанин Михайло Найда, який вирішив у такий неординарний спосіб засвідчити своє кохання до Наталії Олійник і попросити у неї руки і серця.

Як зізнався сам Михайло, ідея висловити свої почуття саме таким чином у нього виникла лише напередодні. Хлопець нещодавно повернувся із зони АТО, де воює із терористами у складі 128-ої гірсько-піхотної бригади. Скоро він повернеться до місця дислокації частини, а тому й вирішив за невеликий проміжок часу зробити кілька важливих кроків у своєму житті: одружитися і вступити у техніко-економічний коледж при "Львівській політехніці".

Освідчення закінчилося благополучно і вже за кілька хвилин щаслива молода пара відзначала цю подію шампанським.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: